Akcióink Szolgáltatásaink - Vácz Remete Gyógyszertár

gravírozásgravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Akcióink Szolgáltatásaink

AKCIÓK!  

Ezen az oldalon találhatók az akciós termékeink,

és egyéb hasznos információk!

A táblázatban szereplő ajánlatunk érvényes visszavonásig, illetve a készletek erejéig
Termékekkiszerelés
fogyasztói ár (Ft)
akciós ár (Ft)
Béres Vitamintár C-Vitain 1000 mg csipkebogyó (-668 Ft)30x1 336668
Béres Vitamintár C-Vitain 1000 mg csipkebogyó (-1 434 Ft)
100x2 8691 434
Sol-X Repair spray égésre (-273 Ft)25ml1 3681 104
Teva-Saballo 320 mg lágy kapszula (-1 373 Ft)30x2 7471 373
Napozók Vichy (egységesen -10%)

- 10%
Omron M2 Compact Vérnyomásmérő csereakció (-1 500 Ft)db13 890
12 390
Plakátos akciónk!

Letölthető júliusi+augusztusi (2018) akciós lapunk

______________________________________________________________
* Az aláhúzott részre kattintva megtekintheti a részletes anyagokat!
______________________________________________________________________________________
Gyógyszertárunkban mindíg található akciós vérnyomásmérő!
A Vichy kozmetikumok szerződött partnereként az aktuális újdonságok és csomagok is megvásárolhatók nálunk. Kérjen kollégáinktól a mintákból is.
A Naturland termékcsalád egyes akciós termékei.
Az EUCERIN termékcsalád szerződött partnereként megtalálja nálunk a problémás bőr kezelésének különböző lehetőségeit + akciós csomagjait!
______________________________________________________________

METABOLIKUS SZINDRÓMA GYÓGYSZERÉSZI GONDOZÁSI PROGRAM

Hazánkban a népegészségügy egyik kihívása a kardiovaszkuláris morbiditás és mortalitási helyzet (szív érrendszeri megbetegedés és halálozás) javítása. Ezen népegészségügyi feladatba kívánnak a gyógyszerészek is az Egészségügyi Világszervezet ajánlása szerint bekapcsolódni. Mindezek alapján kerül sor a gyógyszerész szakmai szervezetek képviselőit magában foglaló Gyógyszerészi Gondozás Szakmai Bizottság által az orvos szakmai szervezetekkel (Magyar Hypertonia Társaság, Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége) együttműködésben meghirdetett Metabolikus szindróma gyógyszerészi gondozási programra, amelynek munkatervét a hasonló nemzetközi programok, valamint hazai tapasztalatok alapján a szakmai irányelvek figyelembe vételével készítette el a Bizottság.

A program – a preventív (megelőző) medicina elveinek megfelelően - első szintjén a gyógyszerész a gyógyszertárba betérők közül, a már ismert kardiovaszkuláris kockázatnak kitetteket tájékoztatja a metabolikus szindróma kockázati tényezőiről, és az egészséges életmód fontosságáról.

A program második szintje a még nem diagnosztizált betegekre terjed ki. A beteg saját kérésére, vagy a kockázati tényezők jelenléte miatt a gyógyszerész javaslatára a gyógyszertárban megmérhetik vérnyomását, testtömeg-indexét, vércukor, koleszterin, triglicerid szintjét. Amennyiben ezen értékek a szakmai irányelvek szerint emelkedett értéket mutatnak a gyógyszerész a betegnek kiadott tájékoztató anyaggal együtt, javasolja a háziorvos mihamarabbi felkeresését, és egyidejűleg az illetékes háziorvosnak erről ún. referáló levelet küld.

A program harmadik szintje a már diagnosztizált (hypertonia, diabetes, dyslipidaemia, obesitas), gyógyszeres kezelésben részesülő betegekre terjed ki. A gyógyszerész folyamatosan szóban, illetve írásban oktatja a betegeket az életmóddal, gyógyszeres kezelésükkel kapcsolatban, törekedve a betegek terápiás együttműködésének javítására. Minden gyógyszerkiváltási alkalommal elemzi az esetleges gyógyszerelési problémákat, ezeket megoldja, vagy megoldásukra javaslatot tesz. Szükség esetén referáló levélben tájékoztatja a háziorvost.látogató számláló
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz